Just bought

18 years

Okay, Amanda hvor har du været? Hmm… Jeg har haft sommerferie. Sådan svarer jeg mange der har spurgt hvorfor jeg ikke har blogget så meget i sidste del af denne sommerferie. Jeg valgte at lægge bloggen væk for en kort stund og bare fokusere på at hygge mig med dem jeg elsker mest. Der er sket så meget på kort tid, og jeg mener positive ting. For det første er jeg blevet 18 ÅR!! Ja, overdriv lidt mere Amanda, men altså, hold **** hvor jeg føler mig lykkelig. Nu er jeg snart færdig med kørerkort og der er bare så mange flere ting man kan nu når jeg er 18 år. 

Jeg fyldte de 18 år den 11 august, og jeg havde den bedste fødselsdag man kunne ønske sig. Jeg er beriget med de bedste veninder som gjorde min dag helt perfekt. Jeg fik de lækreste gaver og det bedste mad. Hvad kan man mere ønske sig? Og som prikken over i’et fik min bedste veninde kørerkort den dag, så det var en hel fantastisk dag. 

I dag står den ikke på afslapning desværre – det kunne man godt ønske sig efter dagen i går, men jeg er jo ung og frisk ikke? Haha. Jeg skal holde familiefødselsdag hvor mine veninder også kommer, og så tager vi alle i byen sent aften tid. Og ja, så får jeg jo også flere gaver i dag, det er altid godt jo med gaver – vi må hellere ikke glemme lagkagen!

Jeg har fået en stor efterspørgsel om et indlæg med mit hår (pleje, produkter m.m, og et med mine gaver) Så det får i selvfølgelig meget snart. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just bought