18 years

Birtday Bash

?De sidste 2 weekender har kørt så hurtigt afsted fordi jeg har skulle fejre mine 18 år. Først familie fødselsdag hvor jeg tog i byen senere med veninderne, og denne weekend holdte jeg fødselsdag for hele 14 af mine veninder hvor vi tog i byen efter. Jeg kan godt mærke at min krop siger “Stop Amanda”, men altså man er jo kun ung en gang ikke? Haha. 

Fødselsdagen startede klokken 18 hvor at pigerne kom og derefter åbnede jeg alle de fine gaver. Jeg havde bestilt Tapas, og hold **** det smagte godt. Tapas er virkelig blevet en af mine livretter, det er så nemt, enkelt og det smager hel fantastisk. Efter vi havde spist og drukket masser af Rosé vin blev det lige pludselig tid til de 18 shots.. Ja. Jeg havde så ondt i maven for jeg var nervøs om jeg kunne klare det, men jeg fik alle ned på et minut! Mine veninder havde været søde mod mig fordi de ved jeg ikke kan klarer til så meget haha, så der var heldigvis ikke ren vodka i alle.. Efter denne hændelse fandt sted drog vi snuden mod byen hvor vi festede hele natten og fejrede mig. En hel uforglemmelig aften som jeg altid vil huske. 

Men hensyn til mit indlæg om mine gaver har jeg først kunne begyndte på det i dag da jeg manglede nogle fra mine veninder. Det kommer meget snart. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 years