My inspiration in a woman

Ask me

12784486_1126579894027829_840261168_nFørst og fremmest vil jeg sige tak for alle spørgsmålene, og jeg glæder mig til at besvarer dem. Jeg har valgt nogle spørgsmål ud som jeg synes er interessante.

Hvor længe har dig og din kæreste været sammen?

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 1 år og 4 måneder. Jeg sætter så stor pris på at jeg har ham, og at vi har været sammen så lang tid, og selvom det er lang tid, har vi det stadig helt fantastisk sammen. Jeg må sige at jeg ikke kunne ønske mig en bedre kæreste end ham, og han er der altid. Han er både min bedsteven, men også min kæreste.

Den bedste ferie du har været på?

Hmm.. Det er meget svært alt vælge en bestemt ferie, da vi hele tiden rejser, og rejserne/ferierne er fantastiske på hver sin måde. Men hvis jeg skulle vælge “den bedste ferie” ville det enten være Bali eller Thailand. Den bedste ferie i Thailand var da vi var på et helt fantastisk hotel på øen Khao Lak. Hotellet var fantastisk i sig selv, og alt var så gennemført og ekslusivt. Strandene var krystalblå, og det var bare en dejlig og afslappede ferie.

Din drømmerejse?

Min drømmerejse ville uden tvivl være Maldiverne. Jeg har altid været helt forelsket i stedet, og alt ved stedet er bare så attraktivt, vandet, hotellerne og bare øen i sig selv. Gang på gang når min familie skal finde sommerferie plager jeg om Maldiverne, men de gider ikke fordi de tror at det bliver for kedeligt i længden. Jeg giver dem lidt ret i det, da øen er meget lille, og der ikke er så meget at lave, men alligevel drømmer jeg om at svømme i vandet og dykke efter smukke fisk, eller ligge i en køje over havet og læse en god bog. Måske bliver denne lille drøm til virkelig en dag.

Hvor høj er du?

Jeg er en pige på blot 159 cm. Har kun vokset 1 cm siden 2011, bare kald mig en dværg.

Hvad er dit drømmejob?

Jeg ved og har også bestemt at mit job skal være noget med mode. Moderedaktør, designer eller stylist er nogle af de ting jeg gerne vil uddanne mig til, og derfor har jeg også besluttet at jeg søger ind på KEA når jeg er færdig med gymnasiet. Jeg ved jo ikke hvad fremtiden bringer, men det jeg går mest op i er mode, og hvis jeg kan mixe det med mit fremtidige arbejde ville det jo være perfekt.

Dyreste eje?

Nok min kæreste, familie og veninder, men jeg gætter på at det skal være noget materielt haha? Mit dyreste eje er nok min kortklippede grå mink pels. Den har kostet et hel års løn næsten, så det er nok den ting der er dyrest i min garderobe. Samtidig med at den er smuk og unik, er det også den varmeste jakke jeg har, og i dette kolde vejr er det vigtigt for mig at have en rigtig varm jakke, da jeg meget nemt fryser.

Hvor gammel er du?

Jeg er 17 år, og jeg fylder 18 den 11 august (snart kørekort, yes!)

Går du på gym?

Ja, jeg går på gymnasiet. Jeg går på den samfundsfaglige linje med Engelsk A, Samfundsfag A og Matematik på B, og denne linje passer utrolig godt til mig, da det hele har noget med samfundet at gøre, hvilket jeg utrolig godt kan lide.

Har du et arbejde?

Nej, jeg har intet arbejde, men jeg har haft. Jeg har blandt andet være Pr Manager og ambassadør for Life is Cashmere, og så kan man jo også sige at bloggen og Instagram er fuldtidsarbejde.

Næste køb?

Uhh den er svær. Der er nogle forskellige ting. Måske en t-shirt eller trøje for RtA, nogle nye Celine eller Valentino sko, evt en ny taske (Valentino, YSL, Chanel)  eller en Toscana pels.

Dit bedste køb?

Jeg vil sige at jeg har nogle forskellige ting. En af mine nye bedste køb er mine Porsche Solbriller, da de er så cool, og jeg må ærligt sige at jeg blev inspireret, da jeg så Kim Kardashian have dem på. Et andet køb vil også være mine leopard slip ons fra Celine. Jeg havde ledt efter disse slip ons i 3 år, og efter lang tid fandt jeg dem helt ubrugte på Trendsales. Jeg må jo hellere ikke glemme mine Valentino tasker, de er også mine bedste køb.

 

2 kommentarer

  • Amanda London

    Undskyld mig, men hvad snakker du om? Har du virkelig brug for at komme med SÅ dårlige kommentarer og lyve omkring hvad jeg har betalt den? Først og fremmst har jeg IKKE købt min pels på trendsales ven, har faktisk fået den af min mor og far, så jeg tror du skal blande dig udenom. Du har ikke styr på hvad jeg har købt, og hvor jeg har købt tingene henne. Du har ikke afsløret min “fine overflade”. Selvfølgelig har jeg købt ting på Trendsales, men nej, jeg har ikke købt min pels der. tag dig sammen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Undskyld hvis jeg ødelægger den gode stemning 🙂 ærlighed betaler sig. Vi er en del der godt er klar over at din pels er købt på trendsales, og mindes ikke at den kostede mere end 15 tusind 🙂 Sorry for at afsløre din ellers så fiiiine overflade 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My inspiration in a woman