Ystad Saltsjöbad getaway

My inspiration in a woman

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 20.55.07

PicMonkey Collage

Jeg tror at alle piger har folk de bliver inspireret af på mange forskellige måder, og jeg har mine, her er ihvertfald en af dem.

Caroline Flemming som er vores baronesse har altid inspireret mig på alle paramenter, jeg kender hende ikke, men hun udstråler altid overskud fra mit synspunkt af. Først og fremmest overrasker hun mig hver gang med hendes tøj. Nogle af de billeder her, er nogle af mine favoritter, og hver eneste item hun har på er så fint. Hendes sammensætning af tøj og farvekombinationerne passer så godt sammen, og det er samtidig klassisk, boy inspireret, men også boheme nogle gange, som jeg er en stor tilhænger af. Hun er lidt af en superwoman for mig. Hun har mange børn, har meget travlt, og samtidig har hun også overskud til at gøre en masse ud af sig selv, gid jeg havde de kræfter.

Jeg tænker at jeg vil lave en Q and A snart, så stil mig nogle spørgsmål under dette indlæg, og jeg vil samle dem alle sammen til et indlæg så i kan lærer mig lidt bedre af kende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ystad Saltsjöbad getaway