Yndlings restaurant so far..

Our body…

En af mine store og fornylig fundene inspiration er this lady. Hun er helt igennem fantastisk og oser af inspiration. Et emne hun fornylig tog op var “our body” – og at vi skal embrace vores kroppe og være glade for hvordan vi ser ud. Det er meget svært at være ung i dag. Hvorfor? Jo, nu skal du høre. Vi har alle disse sociale medier/platforme, hvor at tusinde vis at kvinder viser krop. Bikini billeder af tynde tynde piger hitter på de sociale medier, hvilket for mig er utrolig uforstående. Jeg ser det smukke i noget der har “flaws”, og perfekt for mig er det uperfekte, det uperfekte er det perfekte. Vi alle har hver vores kropsform og kropstype. Nogle har appelsinhud, and so what, det har næsten hele verdens befolkning, men fordi at idealet skal være PERFEKT, så er der kommer så mange redigeringsprogrammer som kan fjerne disse fejl, og disse programmer som Facetune er piger på Instagram helt vilde med idag – haha. Spiseforstyrrelser er også fordoblet over de seneste år pga. dette kæmpe pres der er på de unges skuldre.

Jeg så på et tidspunkt en pige på Instagram som havde anoreksi, der kan selvfølgelig være mange årsager til det, men som jeg fik fortalt igennem nogle af mine veninder, fik hende her pigen anoreksi sammen med sin veninde fordi de skulle blive tynde sammen, 1 æble om dagen…. Jeg scrollede ned af hendes Instagram feed, og jeg så en efter en, alle de rosende kommentater på hendes billeder. “Du har virkelig en flot krop” – “du ser så smuk ud” – “ej hvor er du bare lækker”. Efter disse kommentatere var jeg nærmest i chok, og dette har virkelig lært mig at vi unge er helt forskruet, og vi er ret farlige for os selv.

Jeg er en pige på 18 år. Jeg har former, og jeg er pisse glad for det. At hvile i sig selv og tænke at man selv er god nok er en øvelse, men en vigtig ting at lære, for ellers bliver det en hård kamp. Nogle gange kigger man selvfølgelig sig selv i spejlet og tænker “tab dig lidt”, men helt ærlig. Du er pisse unik og der er ingen andre som dig. Embrace det du har og vær glad for dig og din krop.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings restaurant so far..