Wishes - Jewellerys

Et glansbillede af det perfekte liv

?Dit liv er jo perfekt? Du må jo ingen problemer have? Jeg får tit disse spørgsmål fra folk. Både på de sociale medier, men også mund til mund. Hvad skal jeg svarer til det? Skal jeg sige at de tager fuldkommen fejl, og at jeg faktisk har et lorte liv? Det har jeg jo ikke, men ingen mennesker er perfekte, og vi har alle nogle ting at slås med. Jeg er meget tit på de sociale medier – både som blogger og Instagrammer ligesom så mange andre. Vi bliver jo nød til at fremstille os bedst muligt.. ikke? For ellers er der jo ingen der gider at følge med? Kaffebilleder, lykkelige veninde billeder, ny taske (Åh ja, mit liv er reddet). Alle disse ting danner et glansbillede af det perfekte liv – som egentlig ikke er så perfekt igen, og det danner også et billede af hvordan man er som person, for når man deler så meget som jeg gør, så kender man mig og hele mit liv? Nej, det gør du bag skærmen ikke. 

Selvfølgelig promovere jeg mig bedst muligt, for dette er vigtigt for mine samarbejdspartnere, mine følgere og ja – mig selv. Hvis jeg ikke promoverer mig bedst muligt på de sociale medier får jeg intet arbejde – men øv hvor kan det irriterer mig, at folk tror de ved så meget om en, og at de tror at man har det perfekte liv. Jeg har på ingen måde det perfekt liv – langt fra endda. Jeg er en forvirrede teenagere, med alt for mange tanker og alt for mange følelser, ligesom mange andre. Men er det ikke også okay? 

Jeg har oplevet mange gange hvor jeg siger til mig selv “Amanda, nu smiler du og tager dig sammen”. Denne scene kunne finde sted til et event, hvor at mobilen bimler, fordi at man har en kæmpe kontrovers med en man holder af. Du presser din mundvige opad, for du bliver jo nød til at vise dig fra din bedste side. 

2 kommentarer

  • Kender det – man skal altid have den glade facade på udad til! Men alle har øv dage, vi er jo kun mennesker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Well it’s understandable that others may be envious sometimes, because you have great beauty, and have enjoyed some wonderful travel, and seem to “have it all”. I’m not the jealous type, and I agree with you, I don’t have any illusions that even those guys like maybe Bill Gates or Brad Pitt, with all the looks and riches a guy could dream of, still have the same kinds of problems and concerns and issues that I do and everybody has to deal with and face everyday. I think in a very basic sense, “health is wealth”, if I am healthy when I wake up in the morning, then I’m happy, that’s enough for me. Whatever problems the day brings, I can face, and at the end of the day, who cares what others’ opinions/judgments are? Whenever I start thinking too much about all of that b.s., I remember the relative perspective of human life/history
    https://www.youtube.com/watch?v=wupToqz1e2g

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishes - Jewellerys