Life and feelings

Wishes – Jewellerys

?Efter at have kigget lidt på smykker har jeg nu indset at jeg bliver nød til at tage mig sammen og investere i nogle smykker. Jeg har det med at købe alt for mange sko og for meget tøj – og faktisk er det jo mange gange penge man smider direkte ud af vinduet, for det går jo i stykker ret hurtigt, i hvertifald sko. Smykker er for livet, og det er nok også derfor at jeg altid har fået smykker af min mor og far i julegaver og fødselsdagsgaver. Alle de smykker jeg har, har en historie, og jeg synes altid at et smykke får sin egen historie, da det er lidt mere specielt at købe smykker end tøj og sko. 

Jeg lægger ikke skjul på at mit favorit brand indenfor smykker er Figaros Bryllup – som nu i dag kaldes for Marlene Juhl Jørgensen. Mit andet favorit smykke brand er Line&Jo, som har været min favorit i mange år – siden jeg var 13 år gammel. Jeg har altid været helt vild med deres simple skandinaviske design og de er så gode til at designe øreringe. 

Hvad er jeres favorit smykkebrand?

1 kommentar

  • Aaron

    When I studied in Toledo a semester, I brought back jewelry for my sister and mom made in their style called “damasquino”, it’s very ornate and a time-intensive hand-made process with gold threads, and has like a black background color, it’s very beautiful and among their favorites now.
    https://www.youtube.com/watch?v=Lucl74p_Z8M

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life and feelings