Thailand is where my heart belongs

Thougts about life

?Jeg har sat mig ned for at skrive et indlæg. Jeg har egentlig ikke planlagt at skrive om noget bestemt, måske nærmere bare alle mine tanker, og jeg føler også at i burde vide hvordan jeg har det efter alle de nye ting der er sket på det sidste. Okay jeg får det til at lyde ret seriøst haha – men altså, der er jo sket nogle ting som jeg normalt ikke er vant til. I denne sammehæng vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg har det nu når jeg er som det hedder “Single” (hader lidt det ord), men altså, det er jeg jo? Den tanke skal jeg stadig vænne mig til, for jeg har været i forhold i 2 år jo. Jeg har det virkelig godt og jeg tror at den bedste beslutning var at gå hver til sit, ikke fordi jeg ikke holder af Johan mere som ven – men på kærestemåden hang det bare ikke sammen. Jeg har fået så mange nye indtryk (også på festivalen), er begyndt at pleje mine venner og veninder som jeg gjorde dengang før jeg fik Johan, og det gør mig så lykkelig, for der er intet som gode vendskaber. Jeg hygger mig, har det sjovt, for plejet mig selv, og ja måske har jeg mødt en ny, måske ikke, det må tiden vise. Det vigtigeste for mig er at tage den helt med ro da jeg ikke er klar til noget forhastet, men jeg tager imod det med åbne arme og et smil på læben. 

Nu er jeg også snart 18 år (say whaaat). Jeg forstår det stadig ikke, og jeg er på ingen måde klar til det ansvar der følger med nu når man bliver “voksen” lige pludselig. Jeg er igang med at tage kørekort – det hele virker lidt surrealistisk for mig, for man har altid set frem til at tage kørekort og blive 18 år, og om mindre en 2 måneder er det mig som sidder med et kørekort i hånden (hvis jeg består haha), og er 18 år, wow. 

Jeg sidder lige nu og følger lykke. Jeg er på den dejligste rejse med min mor og far, og jeg har et dejligt liv fyldt med masser af fantastiske personer som gør min hverdag lidt sjovere. Jeg får fandme snart bil, undskyld bandeordet, men seriøst, aldrig mere offentlig transport gør mig lykkelig. Jeg har nogle fantastiske udfordringer og oplevelser i sigte, både personligt men også arbejdsmæssigt, og jeg er klar til at give alt det jeg har for at opnå det jeg drømmer om. 

Jeg havde virkelig brug for at komme ud med disse tanker, det kender i nok godt ikke? Og så er bloggen jo det bedste sted at komme ud med dem på. Nu vil jeg læse teori (det mindre sjove). 

1 kommentar

  • Aaron

    Not a fan of public transportation?, haha I know what you mean, although it’s really a blessing actually to have access to it, for example, when there is car trouble, or bad weather or whatever, to at least have the option. Are you celebrating your birthday in Thailand then or still on vacation?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand is where my heart belongs