Audance + Rabatkode

Thailand is where my heart belongs

?Jeg er ankommet til Thailand, mere detaljeret Karon, som ligger i Phuket. Først og fremmest vil jeg gøre opmærksom på at dette er min femte gang til Thailand, hvilket er med min gode vilje, for hold da op. Når man først har forelsket sig i et land stopper den forelskelse aldrig – i hverifald ikke for mit vedkommende. Vi landende i går efter en meget hektisk flyvetur. Vdr flyveturen tænker jeg at jeg vil lave et blogindlæg omkring det, for der er så mange ting at fortælle omkring den forfærdelige oplevelse flyselvskabet satte os i, så Qatar Airways, bare vent, i får snart en kæmpe sviner haha. Når videre til det lidt mere positive. 

Det er vores første dag i Thailand for vi ankom klokken 02 i går nat. Selvom at det har regnet det meste af dagen i dag har det ikke gjort mig noget, for jeg har været så træt efter flyveturen, så jeg gik under dynen i morges og sov til en 15 tiden (Thailands tid). Vi gjorde os klar ved en 17 tiden, og tog ud og spiste på en lokal restaurant. Hvis man skal spise lækkert i Thailand, så lad vær med at tage på fancy restauranter for de lokale restauranter slår alligevel alt da thailænderne er så gode til at lave mad. Efter vi havde spist gik vi lidt rundt, købte noget lækkert frugt vi kunne tage med hjem på hotellet, og så sluttede vi aften af med massage.

Jeg vil løbende holde jer opdateret omkring min tur, så følg med på min blog og Instagram. Hav en dejlig dag alle jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Audance + Rabatkode