Hår produkter

Life and feelings

?Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg skal starte eller slutte dette indlæg. Jeg ved bare at man som et individ nogle gange overtænker alt og måske godt kan føle sig en lille smule “Blue”. Jeg ved ikke hvorfor, men man kan jo ikke altid være glad og lykkelig. Vel? Det er jo ikke fordi jeg siger at jeg ikke er glad. Jeg har jo alle mine venner og veninder, så selvfølgelig når man kigger i det store perspektiv er jeg glad og lykkelig, men der kan jo godt komme små perioder hvor man bare ikke er i så godt humør. Jeg er jo også blevet 18 år, og man skulle tro at det ikke gør nogle forskel, men det gør det. Jeg har så meget mere ansvar på mine skuldre, og det er nu mig som står alene – og kun med lidt hjælp fra min mor og far. Ja, nu skal man selv ud og tjene penge, og det er jo på en eller anden måde jo også godt for mig i sidste ende, men det er fandme (undskyld bandeordet) stadig lidt svært at lige pludselig gå fra barn til teenager til mere eller mindre voksen. Skolen kalder, lektierne kalder, afleveringerne kalder og karakterne kalder. Jeg drømmer mig væk – hen på en øde ø, uden verdens bekymringer, og mine egne ligegyldige bekymringer som egentlig talt er fuldkommen ligegyldige. Hverdagen er lige pludselig blevet så stresset og hektisk, og man kan virkelig godt mærke hvor træt man er – men jeg vænner mig nok til det igen. 

Et meget personlig indlæg der lige kom frem, men hey – Det er godt nok også kedeligt at læse en blog hvor der kun er outfit billeder i, lidt for upersonligt til min smag, men altså.  

4 kommentarer

  • Aaron

    Your welcome Amanda! I’m an American reader, your blog was on the top list and I really like it!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nice blog <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanking for your sweet comments all over my blog. Who are you anyway?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    It’s very normal and natural to have these feelings Amanda. When you go through any kind of big changes in life, it’s very stressful. This has been well established by insurance companies, even changes that may be positive, entail a lot of stress, because one is kicked out of the comfort zone, and new situations require all kinds of different coping strategies and activities and routines. But just take it in stride and go with the flow, you will adjust after a period of time.
    (undskyld bandeordet) – No problema, haha, I don’t mind at all

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår produkter