I'm going to M......

Dear Christmas

Jeg elsker normalt jul, men jeg må indrømme at jeg slet ikke har været i julestemning i år – jeg tror nok det har noget at gøre med at der slet ikke har været sne i år, og ja, så har jeg altså ikke fået taget mig sammen til at se julefilm og høre julemusik, så det er måske også lidt min egen skyld? Haha. I hvertifald skal i ikke snydes for nogle stemningsbilleder ved min juleaften. Selvom jeg ikke var i julestemning, elsker jeg stadig familiekomsammen, og der er stadig et eller andet magisk når datoen er den 24 december – stemningen topper stadig lidt mere.

Vi havde den hyggeligeste aften, og at være omgivet med dem man elsker er nok en af de bedste ting jeg ved. Jeg fik de mest fantastiske gaver, som for eksempel en ørering fra mit ynglings smykkemærke Marlene Juhl Jørgensen, og en rejse til Miami til vinter, men det ved i nok allerede hvis i har læst mit blogindlæg igår? haha. Havde i en god juleaften?

2 kommentarer

  • Ella

    Hej Amanda, tak for en skøn blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    I can’t complain too much overall, I must admit, we had a really nice white season, it looked almost just like a snow globe for several of the days, and going shopping and seeing all the decorations and pretty lights when it’s all snow covered definitely adds a lot to the Christmas spirit. And it was fun baking spiced pecans and apple coffee cake and snickerdoodles while enjoying the joyful music, my sister has started a little candle company, and her scented candles are incredibly good, and the aroma has made the darkness much more tolerable. But one big negative was the George Michael news, really one of the best voices I’ve heard, and made me sad. Hopefully, everyone will try to make 2017 a better and good year. https://www.youtube.com/watch?v=bG5N3GC-m20

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm going to M......