Min nye pladespiller

Cocktail time

Lavet i samarbejde med Only Cocktails Cph

Nu er det sommer, og det betyder masser af lækre drinks, i hvertifald i mit tilfælde! Jeg har prøvet rigtig mange forskellige drinks denne sommer allerede, og min ynglings er Aperol Spritz (vi har alle nok hørt om den drink). Da jeg var til Distortion, var jeg så heldig at få et samarbejde med Only Cocktails Cph, som havde en stand ved denne begivenhed. De havde et hav af muligheder, men siden jeg elsker vandmelon, nævnte jeg for dem, at jeg godt ville have en drink med vandmelonen. Det fik jeg! Denne drink som de lavede var så god, og det må faktisk være den bedste drink nogensinde… Det bedste ved det hele var at det var en 5 liters, og jeg siger at den røg ned hurtig.

Hvis i ligesom mig, har lyst til at smage en drink derfra, så har de et Catering firma, så hvis du sidder derude og skal holde en fødselsdag, eller evt. en studentergilde og gerne vil have bartender, så tag fat i dem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye pladespiller