naked faves

dreamy jewellery

skaermbillede-2018-04-30-kl-12-25-31

skaermbillede-2018-04-30-kl-12-25-41

Blog indlæg lavet i samarbejde med Guldfuglen – Silomjewelry

Hej alle. Dette blog indlæg skal handle om mit nye og spændende samarbejde med guldsmeden som hedder Guldfuglen. Guldfuglen er en butik som ligger forskellige steder på Sjælland, og da jeg bor i Roskilde, fik jeg øje på den. Vi begyndte at snakke lidt sammen, og efter noget tid fandt vi ud af, at et samarbejde mellem butikken og jeg kunne være rigtig spændene. Jeg blev efterfølgende præsenteret for mærket Silomjewelry. Dette smykkemærke, er et mærke som KUN forhandles i deres butikker rundt omkring i landet.

Som i kan se på disse billeder, har jeg iført mig nogle af de fineste øreringe fra dette mærke. Det passer faktisk til en hver lejlighed. Man kan have dem på til en fin kjole, for at skabe et classy og meget feminint look. Jeg har også stylet disse øreringe til en sweater, og jeg synes at det skaber sådan et fedt look og blande disse øreringe med noget lidt mere rå og afslappet. Silomjewlery har så mange fine ting, og hvis i holder jer opdateret på mine sociale medier, viser jeg også ugentligt styles fra denne butik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

naked faves