Alle er bloggere...

Ambassadør for…..

Sponsoreret indlæg lavet i samarbejde med American Dreams

Jeg har en utrolig god nyhed, og da jeg blev tilbudt dette, kunne jeg næsten ikke få armene ned. Jeg husker tydeligere da jeg var mindre…. Der havde jeg et kæmpe crush på de ikoniske shorts fra American Dreams, og nu, den dag i dag er jeg blevet ambassadør for brandet American Dreams. Dette er virkelig en ting som viser at man kan opnå det man gerne vil. Jeg havde selvfølgelig ikke sigtet efter at blive ambassadør, jeg havde kun gjort det jeg brændte for, nemlig at inspirere folk med min form for sociale medier, men at denne titel også nu er kommet med, er en ting jeg er så lykkelig over.

Jeg er så vild med American Dreams, og jeg synes altid at de har nogle fine ting til nogle gode priser. De er også begyndte at have Calvin Klein, Love Stories, Tommy Hilfiger, med mere på deres webshop, og det synes jeg er så lækkert!

Jeg har fået utrolig mange spørgsmål: “Hvor er din jakke fra Amanda” og den er fra American Dreams sjovt nok haha. Den er i faux fur, men jeg lyver ikke, den ligner seriøst ægte pels. Jeg er normal kun til ægte pels, men denne er en undtagelse. Den er så fin.

Webshop: http://americandreams.dk/da/

Instagram: https://www.instagram.com/americandreamsdk/

1 kommentar

  • Jeg trodde pelsen helt øærlig var ekte, da den så veldig ekte ut, men ble så glad da jeg leste det var faux fur <3 kjempefin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle er bloggere...