Autumn to do list 🍂🎃🍄

Sweater weather

En af de trends jeg tror er på vej er bluser og strik sammen – det synes jeg i hvertfald skaber et helt vild unikt look. Lidt boheme, feminin, men stadig blandet med noget casual, og den sammensætning er jeg ret vild med. En af de butikker jeg synes er oplagt at kigge ind i, hvis du søger dette look (som på det overstående billede) er American Vintage. Dette har nok været en af mine favorit basic mærker i mange år. Jeg er blevet endnu mere vildt med det, nu da det er blevet lidt mere køligt udenfor. Og det er simpelhen den simple grund at alle deres ting passer perfekt sammen, og de har nogle af de lækreste strik, og trøjer i den bedste kvalitet. Og ja, de ting jeg har på, på billedet er fra American Vintage, og i kan stadig finde disse fine ting i deres butik i København.

Der er selvfølgelig også en masse andre butikker som også har nogle ligende ting – men fordi jeg er så glad for dette mærke, tænkte jeg at jeg lige ville dele dette med jer.

Er det kun mig der er vild med “lag på lag” looket?

2 kommentarer

  • Aaron

    It’s not only you Amanda, I always go with a layered look, plus it has the advantage of being more comfortable and warm, and I’m all about that, haha. I’m thinking of getting one of these too, that Aaron rocked the other day, borrowing Jeff Bridges’ “The Big Lebowski” look, haha
    https://www.youtube.com/watch?v=1wOy7mMEUgM

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er helt enig, det ser superfint ud med lag-på-lag, det giver et mere sammensat og lækkert look

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn to do list 🍂🎃🍄