Kylie Jenner lipkid

Fraværet og nyheder

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 11.45.15 Skærmbillede 2016-04-03 kl. 11.45.36

Jeg tror at overskriften beskriver det hele meget godt, men selvfølgelig får i da en uddybelse. Først og fremmest vil jeg sige undskyld for at have været væk nogle dage fra bloggen, og det er ikke fordi jeg ikke synes det er sjovt mere, der er selvfølgelig bare nogle ting jeg skal have styr på….”trommelhvivl” nemlig min Webshop.

Som mange af jer har set på Instagram har jeg skrevet lidt om at jeg åbner en Webshop, hvilket jo selvfølgelig passer. Jeg har i meget langt tid, næsten et år tænkt på at starte noget, og jeg har mange gange tænkt på hvilken form for Webshop jeg skulle have, men siden min passion er tøj, sko, beauty med mere, tænkte jeg at jeg ville starte en side med lige netop det.

Det har været utrolig hektisk og stressende for mig, da jeg begyndte på at designe selve hjemmesiden sidste uge, og bestille alle varer og meget andet. Måske skulle jeg have fordelt det liiidt bedre, for der var jo også masser af afleveringer som også skulle laves, så dette er nok en lære til næste gang, Planlæg ordentligt. Jeg er simpelhen så spændt på at se om det bliver en succes, hvilket jeg håber på at det gør. Jeg har selv valgt tingene ud, og har tænkt “Kunne jeg gå med dette”, for jeg vil jo gerne have at min stil påvirker Webshoppen og for en indflydelse.

Jeg starter ikke webshoppen med så mange varer, men der kommer selvfølgelig flere og flere, og udvalget bliver også større, det vil sige at der kommer sko, mere tøj, tasker, smykker, beauty med mere. Konceptet med denne Webshop er at det er utrolig fine varer i god kvalitet, til rimelige priser så vi alle kan være med.

I kan følge “Beautiful Creature” HER 

Webshoppen “Beautiful Creature” HER 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Jenner lipkid