Birtday celebration outfit

Ups.. One more thing

?Hej alle!

Jeg har gået lidt amok i denne uge da jeg simpelhen har følt at jeg havde brug for et nyt twist til min gaderobe, noget mere rock’roll, boheme og edgy inspireret, men samtidig blandet med det feminine. Jeg får masser at ting sponsoreret, tøj til solbriller til meget andet, men jeg havde brug for at gå ud og vælge nogle på helt egen hånd, uden at det har noget med mit arbejde at gøre. Det er virkelig lang tid siden at jeg har været rigtig ude og shoppe da jeg ikke har haft brug for det, fordi det er væltet ind med nyt, men nu er det nu! 

Jeg skal til til fødsesdag på Hive på lørdag og da jeg kiggede i mit klædeskab følte jeg ikke rigtig at jeg havde nogle kjoler (det har jeg), men kender i det når man har lyst til en hel ny en af slagsen? Jeg har kigget meget på denne fine kjole fra Ganni som er utrolig eftertragtet da Medina blev set i den på Instagram. Jeg fandt den heldigvis i en str S og det var den sidste de havde tilbage da den er revet væk. Hvad synes i? Jeg fandt kjolen HER

En anden ting jeg også gerne vil drøfte er om i kunne være interesseret i at jeg begynder at lave videoer? Jeg har tænkt at jeg vil lave et kæmpe samlet haul omkring mine nye ting de sidste måned. Kunne i være interesseret i det? Skriv til mig. 

God aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birtday celebration outfit