Mine sommerdage i billeder

My new bag

11696884_1003023696383450_1936163034_n

Ja, jeg har købt en ny taske, så jeg er en meget glad pige. Jeg gik ind i butikken som hedder Lot#29, hvor jeg faldt pladask for denne fine sag. Mærket på tasken er Nina Ricci. Nina Ricci er et gammelt og anderkendt modehus.

Når det kommer til tasker, kan jeg bedre lide de mere “specielle”, og mindre mainstream tasker. Jeg er kørt lidt død i Balenciaga, da jeg synes man ser dem overalt, og så er tasken hellere ikke den bedste kvalitet (ihvertfald min mening). Det jeg beundre butikken lot#29 for, er at de kun har nogle specielle varer, som man ikke ser overalt, og derfor faldt jeg også for denne her taske. Tasken er den bedste kvalitet og håndsyet, med ruskind på siderne, og læder foran og bagved, og så sætter den orange farve også prikken over i’et.

Og så lige en anden ting. Jeg har også købt nogle andre ting til mig selv, da jeg var inde i byen i dag, så er i interesseret i at se det? God aften.

3 kommentarer

  • michelle L.

    Hej Amanda, tænkte på om du sælger noget tøj? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda London

    Hvor er du sød, tusinde tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Nicosia

    Jeg er helt vild med din blog, og læser hvert et indlæg! Det er virkelig god inspiration, og vil gerne se endnu mere! mvh Laura

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommerdage i billeder