Klampenborg Galopbane

Ibiza

11647152_1000692499949903_1887202127_n

I denne sommerferie, skal jeg på ferie i Ibiza, med min mor, far og kæreste. Jeg har glædet mig utrolig meget til dette, også fordi det nærmest er “vinter-ferie”, herhjemme i Danmark. Tilfældet er at når jeg skal afsted til Ibiza, begynder der at komme rigtig sommer vejr i Danmark, så det er meget ærgerligt, men hvem vil ikke hellere til Ibiza, end at være hjemme i den danske sommer? Jeg vil ihvertfald gerne.

Ibiza, er et meget stort skift for min familie, når vi taler om sommerferie. Med det mener jeg, at det er et helt modsat sted, vi skal være i år, end de andre år. Min familie og jeg, plejer normalt at tage til Thailand, Bali osv. For det første ligger de 2 lande på den anden side af jorden, og så er de 2 lande også lidt mere stille og rolige end Ibiza. De 2 andre lande er lidt mere stille og rolige, fordi at Ibiza er kendt for at være en “fest ø”.

Vores ophold på Ibiza er i hele 15 dage. Vi har lejet en Villa med Pool, som lægger lidt væk fra fest byen San Antonio. Det er måske en meget god ide, så vi kan slappe en lille smule af, og når vi så har lyst til at tage ind til byen og shoppe, spise noget god mad, eller drikke nogle drinks, så har vi lejet en bil, og hey! Vores villa ligger jo kun 15 minutter fra byen.  Vi rejser den 16 juli, og jeg glæder mig utrolig meget.

Hvor skal i på ferie henne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klampenborg Galopbane