Day dreaming

Lad mig introducere jer for min kæreste

En meget følsomt, personligt og kærlighedsfyld indlæg til min kæreste, og også nogle svar til jer.

Lad os starte med det første spørgsmål. “Hvordan mødte i hinanden?”

Det er en meget sjov historie. En gammel veninde og jeg var i byen, vi var på klubben Bambi, som det hed dengang. Nogle politifolk fandt nogle 16 årige på klubben, og derefter blev klubben lukket ned. Jeg havde hørt lidt om Johan fra min gamle veninde som jeg var i byen med, og det var også meningen at vi skulle hænge ud med ham og hans venner. Da Bambi lukkede ned ville vi gå hen til Jupiter, men der var alt for mange mennesker til at vi magtede, så vi gik derfor hen til Mc. Donald, og vi havde faktisk overvejet at tage hjem. Min gamle veninde skrev lidt frem og tilbage med Johan og vi besluttede os for at tage hen til Kostbar….. Fed klub (fik også stjålet min Iphone derinde af nike air shox drenge, i kender typerne haha) Vi gik ind på Kostbar, og der stod Johan. Jeg vidste godt hvem han var i forvejen, så jeg gik hen og snakkede med ham, han vidste ikke hvem jeg var, men altså.. Jeg kan tydelig huske at vi stod og snakkede, og efter nogle minutter står vi og kysser. Nok det mest fantastiske øjeblik, og jeg er så taknemmelig for denne aften, for jeg mødte jo mit livs kærlighed. Han gav mig en rød rose den aften, jeg ved stadig ikke hvor han fik den fra, og ja så tog jeg med ham hjem, og vi lå og puttede hele lørdagen.

Hvor lang tid har i været sammen nu?

Vi har været sammen i et år og 5 måneder. Næste måned har vi jo været sammen et år og 6 måneder, og så tager vi på Ystad og fejre det, jeg glæder mig. Hver eneste måned er en blessing.

Hvad er jeres bedste minde?

Uhh vi har mange forskellige minder. Vi elsker jo at rejse, og vi har været ude og rejse 2 gange til London, en gang til Ibiza, og en gang til Spanien, og næste stop er Thailand til sommer, så alle ferierne har været et kæmpe minde. En ting jeg altid vil huske er da vi var på Ibiza og han fik lavet denne tatovering:

Denne tatovering symbolisere mig og ham, at vi altid vil have hinanden, og vi altid vil elske hinanden og være sammen. Jeg ved godt det lyder sukkersødt, men det er jo rigtigt. I sommerferien havde vi også nogle fantastiske minder. Vi var meget i Hornbæk og hygge, ude og spise god mad, sole, aftenbade osv. Der er så mange minder som jeg kan komme i tanke om, jeg kan jo blive ved… haha.

Nu når i har været sammen så lang tid, bliver man så ikke træt af hinanden?

Et spørgsmål der ofte bliver stillet af mine bekendte eller veninder. Selvfølgelig bliver man irriteret på hinanden, eller sure på hinanden, vi er jo 2 mennesker i et forhold som har forskellige holdninger til nogle ting, så selvfølgelig kan man godt blive uvenner nogle gange, men ikke decideret “træt” af hinanden. Træt af hinanden synes jeg er en sætning at bruge når man ikke gider personen mere. Selvfølgelig har vi vores kampe nogle gange, men ikke særlig tit. Vi kender jo hinanden ud og ind, så derfor kan vi også undgå disse kampe/diskussioner nogle gange. Jeg kunne for den sags skyld hellere aldrig drømme og at være single. Den største gave i mit liv er Johan. Han er min bedsteven og min kæreste på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Det var et “lille” indlæg om min kærlighed til min kæreste Johan, og lidt mere om vores forhold. 

Sov sødt, jeg smutter i seng nu haha, klokken er for mange. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day dreaming