Et glansbillede af det perfekte liv

Morgenmads favoritter

?Hvad spiser jeg egentlig til morgenmad normalt, og hvilket ting er vigtige for mig at spise om morgenen. Du kan få svaret her.

Jeg er ikke nogen sunhedsfreak – og det bliver jeg nok hellere aldrig, men morgenmaden er et vigtigt måltid for mig, faktisk det vigtigeste, og det er nok også en af de måltider jeg gør mest ud af (når jeg altså har tid og overskud). For mig er det vigtigt at spise sundt om morgenen, selvom æg og bacon hver dag kunne været ret lækkert, men det feder for meget, og jeg synes godt at det kan være for tungt om morgenen. En af de ting jeg elsker at lave om morgenen er acai bowls. Der er masser af vitaminer i, og så kan man proppe alle de ting man elsker i, for eksempel: Bær, frugt, nødder og meget mere. En af de ting jeg normalt altid propper i er selvfølgelig først og fremmest bær. Blåbær er rig på antioxidanter, og derfor er det en utrolig god ting at proppe i morgenmaden. Jeg tilføjer altid chiafrø, da det har en hel unik høj koncentration af næringsstoffer, blandt andet Omega 3. Jeg elsker også at putte tørret frugt i, for eksempel tørret mango, da det giver prikken over i’et, det smager simpelhen så godt (Prøv det). 

En anden ting jeg også elsker at lave (drikke) om morgenen er smoothies eller juice, og selvfølgelig hjemmelavet. Nederst ser i et billede hvor jeg har lavet vandmelon-jordbær juice, og der er så mange gode vitaminer i. Det jeg godt kan lide ved at lave disse drikke er at man kan være kreativ og eksperimentere en masse. Normalt hader jeg broccoli eller spinat, men i smoothies eller juices smager det fantastisk. 

Jeg vil jo hellere ikke sige at jeg kun spiser sundt morgenmad. Om søndagen kan der måske godt snige sig noget bacon og æg på panden, men shhh. Det forbliver mellem os 2, ikke?

1 kommentar

  • Aaron

    The breakfast secret will be safe with me, haha. Those are good ideas Amanda, certainly it’s a meal that should not be skipped, indeed should be hearty and healthy.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et glansbillede af det perfekte liv