New video - Hverdags vlog

Dinner guide (the last 3 weeks)

rossopomodoro

Rossopomodoro er helt klart en af mine ynglings pizza steder. Først og fremmest er disse pizza’er jo lidt mere ekstravagante end en salatpizza eller pepperoni pizza, og dette er selvfølgelig noget jeg godt kan lide. Jeg elsker speicel topping på Pizza, for jeg synes godt hurtigt at det kan blive for “ordinært” og kedeligt. En af de ting jeg også rigtig godt kan lide ved Rossopomodoro er at man kan bestemme om ens pizza skal være med tomatsovs eller ej. Jeg kan faktisk ikke lide Pizza’er med tomatsovs, så denne restaurant er lige min smag haha.

Grillen

Når jeg er sammen med min ven Mathias, og vi skal købe mad, ender det som regel med at vi køber burger haha…. De sidste 2 gange vi har været sammen har vi indtaget bruger, så jeg må nok indrømme at vi ikke har den bedste virkning på hinanden. Jeg elsker burgers, det tror jeg at næsten alle gør – og jeg har prøvet mange forskellige igennem min tid (Jeg lyder ret fed i denne sammenhæng haha)…. Jeg vil gerne indrømme at denne Burger ligger rigtig højt på skalaen, og det er lang tid siden at jeg har smagt sådan en god burger – jeg synes faktisk at den slår Yoburger…

Gorm’s

Nu synes jeg at det her går hen og bliver lidt pinligt…. Det slår mig af jeg næsten kun har spist Burger og Pizza de sidste 3 uger når jeg har været “out for dinner”. Gorm’s er en af mine ynglings pizza steder at spise, det smager godt, og kvaliteten er altid i top, og deres Lemonade er satme god haha. Gorm’s er altid et sikkert og godt valg for mig.

Original Coffee

Dette er jo ikke på den måde en “dinner guide”, når jeg vælger dette overstående billede, men alligevel lidt. Jeg er stor fan af Original Coffee, for de laver de bedste kaffe, og deres morgenmad og frokost er også altid godt. Kvaliteten er altid i top, og så synes jeg altid at det smager rigtig godt. Det har et bredt udvalg af morgenmads produkter, såsom kager, boller, yogurt med mere – og de sandwich de laver til frokost er også altid rigtige gode.

YoBurger

Yoburger er rimelig hyped, det er vi alle enige om, og jeg forstår jo godt hvorfor? Ja, det smager rigtig godt, og selve burger bollen er virkelig god, og bøffen er jo også igen – virkelig god. Selvom Yoburger er godt har jeg dog smagt bedre, så guys, hvis i bor i København området og har lyst til en burger i aften, så snup Grillen, for det er altså en lille smule bedre, i hvertifald der hvor jeg smagte det.

2 kommentarer

  • Kunne så godt tænke mig at prøve rossopomodoro!! Det ser så lækkert ud✨

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Do you have to special order the pizza without sauce, or is that just how they are made? Something that sucks here is that it’s really difficult to get a great cup of coffee if it’s not really early in the morning. So if I ever wanna get a cup in the afternoon, it’s always kinda burnt and not fresh, and then it’s an awkward exchange between me and the barrista, haha, I ask for a fresh cup and they get mad at me sometimes, haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New video - Hverdags vlog