Myrentatrend

Outfit

?Jeg er en stor fan af sæt, og jeg synes altid at det kan redde en ud af en tøj krise, i hvertfald for mit vedkommende. Selvom jeg elsker sæt har jeg faktisk ikke særlig mange i mit skab – desværre, men det må jeg altså begynde at investere i! Jeg går normalt aldrig med H&M – måske vil folk kalde det for snopperi, men jeg går utrolig meget op i tøjets kvalitet, og jeg vil ikke kalde H&M for kvalitet på den måde. Som jeg har skrevet før på bloggen kan jeg kun holde ud at gå i tøj man kan ånde i, for eksempel hør, silke og bomuld. Jeg måtte dog tage dette snopperi væk i en kort stund da jeg så dette sæt. Selvom det er lavet af polyester og jeg hader at have materialet på, så pyt med det for engangsskyld, jeg kunne jo ikke stå imod haha.

Printet på dette sæt er så fint, og jeg elsker farve kombinationerne – den karrygule blandet med det lilla. Hvis i er interesseret i dette sæt, så klik på billederne af skjorten og shortsene og så kommer i direkte ind på varen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Myrentatrend