Clothing crushes

Myrentatrend

???Sponsoreret indlæg

Myrentatrend? Ja, ordet ligger nok i sig selv – oversat på dansk, lån en trend. Da jeg blev introduceret til dette koncept blev jeg positiv overrasket, og jeg havde da stillet mig selv spørgsmålet “hvorfor havde jeg ikke fundet på sådan et koncept?”, det er jo så smart. Myrentatrend er et koncept hvor du kan låne andres ting og udleje dine egne designervarer. Lad os tage et eksempel med at du skal til fest og du ikke kan finde nogle kjoler. Her kommer konceptet til undsætning, og det betyder at du kan gå ind på hjemmesiden og leje en kjole fra en pige, hvor smart er det lige?

Hvad synes jeg om konceptet og bruger jeg det egentlig? Ja selvfølgelig gør jeg det. Jeg synes at konceptet er en fantastisk ide og så kan man jo også tjene penge på at leje sine ting ud. Jeg har nogle annoncer oppe lige nu, for eksempel min meget populære Saks Potts vaskebjørnsjakke. 

På trendsales koster det penge at oprette annoncer, ihvertfald hvis man vil have flere billeder på annoncen, men på myrentatrend er det helt gratis. Dette gør det også lidt sjovere. Derfor synes jeg at i skulle overveje at oprette en annonce eller 2, og det kan jo også være at i forelsker jer i en taske derinde som i bare må låne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clothing crushes