Give me summer now please

Påskeferie og catching up

12834743_1137065346312617_1848284313_n 12834801_1137065366312615_257405046_nSkærmbillede 2016-03-18 kl. 14.18.32

I dag er dagen hvor jeg endelig har påskeferie. “Endelig” er måske ikke ordet da vi lige har haft vinterferie, men det er jo altid rart med noget ferie. En af tingene der ikke er så rart er at vi har 3 afleverninger for i ferien, men ja, sådan er det at gå på gymnasiet.

En anden god ting er at solen skinner, og det har den gjort ret meget i denne uge. Det er utrolig hvor godt humør man bliver når det er en lille smule varmere, og når der er sol. Jeg synes ihvertfald selv at jeg bliver meget mere overskudsagtig, og jeg håber virkelig at vejret bliver ved, ikke mere regn og sne for denne gang tak. I anledning af det fantastiske vejr, var mig og min søde veninde på en lille date hvor vi drak noget kaffe udenfor på Emmerys og fejrede ferien, hvilket var utrolig hyggeligt, og mon jeg har fået noget tan af at sidde i solen? Haha.

Som nogle af jer nok har lagt mærke til, bor vi en flot herskabs lejlighed i centrum på 200 kvadratmeter, problemet er bare at der aldrig har været nogle terrasse, eller for den sags skyld en altan, så vi har haft gang i et lille projekt “få terrasse”, og endelig er den færdig, ret godt tidspunkt, og jeg glæder mig så utrolig meget til at lægge og sole til sommer, og der er allerede så meget læ derop, så man kan sidde i kortærmet.

Nu vil jeg snart tage i lufthaven med min kæreste og overraske min far med flag (han ved ikke vi kommer), da han lige har været på foretningsrejse i Kina, Japan og Bangkok i 14 dage, så jeg glæder mig så meget til at se ham.

Det var lidt catching up, da jeg havde masser af fortælle. Jeg håber at i har en ligeså god dag som mig, og lad solen skinne på jer.

PS. Mange har spurgt hvor mine solbriller er fra, og de er fra Porsche. Du har garanteret set dem på Kim Kardashian eller Kris Jenner. Du kan købe dem her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give me summer now please