New Celine espadrilles

Tonen er hørt

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 22.51.02

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 22.39.34

Så i aftes kikkede jeg ind på min blog, for at læse de kommentarer der er blevet skrevet, og hov, så faldt jeg over en meget jalousi fyldt kommentar. Hende her mener at jeg har købt min pels på Trendsales, og hun simpelhen vil afsløre min hemmelighed. For det første ser jeg intet i vejen med at købe ting på trendsales. Det er en god løsning for at sparer nogle penge, eller finde et items der er udgået i butikkerne, og jeg vil glædeligt erkende at jeg godt kan lide trendsales, og har også købt ting derinde fra.

Jeg undre mig lidt over denne kommentar, og forstår ikke hvorfor man skal skrive den? Får personen det bedre med sig selv? Et adrenalin eller selvtillids boots må hun jo få? Hun pointere også “sorry for at afsløre din ellers så fine overflade”. Da jeg læste denne sætning krummede jeg lidt tærer, og grinte en lille smule? Hvilken fin overflade? Det kan godt være at jeg har nogle dyre ting, men det hun ikke ved er at jeg sparer op til de fleste ting jeg har, og jeg har altså også items i min gaderobe som er secondhand. Fx for nylig fandt jeg nogle ubrugte Celine Slip ons på en secondhand hjemmeside, og jeg købte dem for det halve af hvad de har kostet i butikkerne.

Jeg vil også gerne pointere, at pelsen hun skriver om var en gave fra min mor og far. Så er den ikke længere. Det er en pels jeg har ønsket mig i mange år, og derfor synes min mor og far at de vil give den sammen til mig. Ikke fordi jeg skal sidde og forsvarer hvorfor jeg har den pels jeg har, men fordi at jeg vil sige at denne ikke er købt på Trendsales, som hun åbenbart mener at den er.

Nogle gange tænker jeg på hvor vores generation er på vej hen? Al den jalousi og had er roden til alt ondt, og jeg spørg mig selv: “Hvorfor kan man ikke bare være glad på andres vegne”.

Dette var en kommentar jeg blev utrolig forbavset over, og derfor vil jeg dele mit budskab og min mening med lige netop dette. Vær nu søde mod hinanden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Celine espadrilles