Stopper jeg med at blogge?

Food in Miami

Im baack haha – eller, jeg har jo hele tiden været her, men altså, en lille break for de sociale medier skader jo aldrig. Jeg har været i Miami, som nok ikke er særlig hemmeligt, for jeg har med glæde delt masser af billeder på min Instagram, men dog ikke på min blog før nu. Men dette indlæg skal handle om mad, for det elsker jeg, især maden i Miami.

Jeg har været mange spændene steder henne i verden, har oplevet madkultur på forskellige niveauer, men jeg tror aldrig jeg har oplevet så mange forskellige madkulturer på så højt en niveau, som jeg gjorde da jeg havde min tid i Miami. Først og fremmest har jeg seriøst ikke smagt noget dårligt mad i Miami, og jeg mener det. Maden er så kreativ, og meget af det er lidt “street food” inspireret, i hvertifald deres tacos, som jeg var helt vild med. Deres morgenmad var også super kreativ, som i kan se på en af billederne fik jeg serveret den lækreste acai bowl til morgenmad, mhhm.

Jeg synes virkelig det var nemt at leve “et sund liv” i Miami. Mange af retterne man bestilte var sunde, og de smagte samtidig SÅ godt. Dette er lidt en kontrast til Danmark, da vi elsker sovs og kartofler… og smør haha. I hvertifald nød jeg mit ophold på alle punkter i Miami, og jeg glæder mig til at vise og skrive mere omkring mit ophold i Miami – jeg har masser af indlæg i ærmet, som jeg tror i vil synes er spændene.

God aften!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stopper jeg med at blogge?