Drømme rejsedestinationer

Maldiverne

Jeg tror ikke at jeg kan lægge skjul på min store lyst til at besøge Maldiverne – dette er nok det sted i verden jeg helst vil besøge, og sådan har jeg haft det i utrolig mange år – måske det snart bliver min tur?

Santorini

Nu har jeg set så mange flotte billeder af stedet Santorini – og ærlig talt kan jeg ikke holde op med at blive lidt forelsket i ideen om at komme dertil. Selve husene, farverne og stemningen ser så tiltalende ud – så smukt.

Miami

Okay – nu kan jeg jo godt blære mig lidt haha. Miami – yes sir. Jeg elsker USA og har også været i mange af de populære stater – for eksempel L.A, San Diego osv, og til vinterferien tager jeg et smut til Miami – hold nu op jeg glæder mig.

Hawaii

Et sted jeg altid har drømt om at komme hen er Hawaii. Jeg forbinder Hawaii med smuk natur, palmer, surfing og virkelig afslappende lidt “peace” kultur hvis du forstår? Af alle de billeder jeg har set, og bare at kigge på dette billede nu som er inde i Hawaii’s skov, giver det mig endnu mere lyst til at rejse derhen.

Polonesien

Jeg tror aldrig jeg kommer til at forstå hvorfor jeg sidder hjemme i grå Danmark og ikke får mere ud af mit liv haha. Tænkt at der er SÅ smukke steder i verden? Det er slet ikke til at forstå. Jeg siger tak til “Kurs mod fjerne Kyster” (ynglingsprogrammet) for at have gjort så Polonesien er på min ønskeliste over steder at rejse hen.

Dubai (Emiraterne)

Okay – last, I promise haha. Der er jo så mange flere steder jeg gerne vil hen, men nu skal indlægget jo hellere ikke blive for langt. Jeg har altid gerne ville til Dubai, eller rettere sagt de forenede arabiske emirater. Jeg er normalt ikke så meget til deres kultur (sorry) – men alligevel synes jeg at jeg finder landet inspirerende på en eller anden måde, og så er ørken jo også så smuk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mood