Gauge & Ply

New shoes

?Nu kommer det igen “som i nok har bemærket på min Instagram”….

Jeg har lagt ret meget mærk til at jeg næsten altid starter indlægget sådan her ud, og så må jeg nok også gætte mig til at jeg poster næsten alt på Instagram haha, sådan er det jo at være afhængig af de sociale medier. 

Jeg har været så heldig at få hele 2 par sko i denne uge og begge 2 er jo sommersko, så det passer perfekt til vejret lige pt. Først og fremmest er jeg vild med Valentino, alle deres sko, alle deres tasker, ja generelt alt hvad Valentino designer. Jeg har dog også 3 Valentino tasker (har lige fået en ny), og nogle Valentino Rockstud flats, og jeg måtte jo fuldfører samlingen af Valentino, så derfor blev jeg nød til at have disse Valentino rockstud stiletter. Jeg har altid vidst at de enten skulle være neon pink eller neon gul, så at jeg fandt dem i neon gule var jo perfekt. 

Videre til en snak om mine nye Gucci espadrilles. Jeg synes virkelig at Gucci er begyndt at komme tilbage igen da de er begyndt at udfordre deres design, fx med blomster print og meget andet. Min mor og far var i Prag og kom hjem i søndags, og jeg sagde til dem om de ikke ville købe disse med hjem til mig. Jeg forelskede mig i dem med det samme, og derfor var de så søde at købe disse fine espadrilles til mig. Jeg elsker det originale Gucci print og så med et twist af blomster print og et fugle print.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gauge & Ply