Ystad Saltsjöbad getaway

Gauge & Ply

Sponsoreret indlæg

Hej alle. Godmorgen. I dag er en god dag, for jeg skal til en masser møder om fremtidige samarbejder, og jeg kan ikke vente til at vise jer alle mine projekter.

Jeg har altid været glad for god kvalitet, og cashmere er nok noget af det mest behagelige at have på, Derfor er jeg så heldig at have et samarbejde med et brand som laver det fineste beklædning i 100% cashmere. 

Hvad er Gauge & Ply?

Gauge & Ply er et strikmærke, mere præcist, et mærke som laver cashmeretøj. Gauge & Ply ligger i et sofistikeret design bragt til liv gennem strikteknikkere og skønne rene kvaliteter til rimelige priser. Det jeg har bemærket i kollektionerne er at der er en harmonisk balance mellem klassiske snit og moderne kant. 

Den person der startede mærket hedder Lith Bielenberg, og mærket blev grundlagt i 2014. Lith har arbejdet i den danske modebranche i de seneste 16 år, hvilken kommer til udtryk i kollektionerne, for hun ved lige præcis hvordan tøjet skal se ud så det kan blive populært. 

?Hvorfor hedder det egentligt Gauge and Ply? Hvor kommer det fra?

?Dette spørgsmål undrede jeg mig meget over, og det gør nogle af jer måske også. Selve brandet Gauge and Ply er en refleksion af mærkets iboende DNA, da det er engelske fagtermer til at beskrive garn og strik. Gauge er antal masker pr. cm. Ply er tykkelsen på garnet. 

Jeg laver meget snart en konkurrence hvor i kan vinde en cashmere bluse fra dette brand, så bliv hængende og følg med, så kan du måske være heldig at vinde den. 

God dag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ystad Saltsjöbad getaway