Breaki at Atelier september

Så er der gået blomster og planter i den

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 21.17.42 Skærmbillede 2016-03-14 kl. 21.17.50 Skærmbillede 2016-03-14 kl. 21.18.02

Overskriften siger nok det hele. I dag følte jeg lidt for at købe blomster og planter, ja. Det er forår, snart forhåbenligt, og derfor tænkte jeg at jeg ville købe nogle blomster og planter til at sætte ind på mit værelse, da det giver en så hyggelig stemning. Som i kan se på det nederste billede har jeg købt et lille appelsin træ. Min inspiration med dette appelsin træ, startede da jeg var inde i en bolig foretning for noget tid siden. Der stod der nogle forskellige appelsin træer rundt omkring, og det skabte en så fin og lidt marrokansk stemning, og derfor besluttede jeg mig for at sådan en skulle ind på mit værelse, og det kom den. Den er så fin og pynter utrolig meget.

En anden ting der kom med ind på mit værelse, var disse roser. Jeg elsker farven, nok den smukkeste farve man kan finde. Den er lidt lyserød-rosa, og så elsker jeg at roserne er lidt beige rundt om. Hvis jeg skal købe nogle som helst blomster, bliver det altid dem her, da er så fine.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaki at Atelier september