Get to know me better

My vinter vacation

PicMonkey Collage

tumblr_o2m9p38u8S1snegd3o1_1280

Som nogle af jer har bemærket på min Instagram har jeg været ude og rejse i vinterferien. Vi besluttede os for at tage til de canariske øer, fordi der er så smukt, og så lægger det hellere ikke særlig langt væk fra Danmark.  Lige før vinterferien, kunne jeg tydeligt mærke på mig selv at jeg trængte til noget varme og energi, så derfor var det helt perfekt at vi skulle afsted i ferien.

De canariske øer kan godt være koldt nogle gange, og derfor var jeg også lidt bange for at der ville være skyet når vi kom derned, men jeg havde ikke noget at være bange for. Så snart vi landede og kom udenfor kunne jeg tydeligt mærke varmen strømme over mig, og jeg var også nødsaget til at tage blazeren af. Jeg må altså sige, at jeg fik noget af en varm velkomst, nemlig 25 grader.

Mange af dagene lå vi ved poolen og slappede af. Vi indtagede mange liter Sangria og Pina Colada, vi læste bøger, svømmede, spillede og sov, dette var lige det vi alle trængte til. En af dagene besluttede min mor og jeg os for at tage en tur i Zoo, vi er trods alt turister. Jeg havde dog i tankerne at det ville være et lille og lidt ligegyldig Zoo, men jeg tog helt fejl. Det var kæmpe, og det var udsmykket ligesom en regnskov. Vandfald, eksotiske planter og blomster alle vegne og de smukkeste dyr.

Alt i alt var dette en fantastisk ferie, og det var lige hvad jeg trængte til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get to know me better