Thougts about life

Updates from wonderland

?Thailand og god internetforbindelse hænger ikke godt sammen, i hvertifald ikke for mit tilfælde haha. Det hænger lidt med indlæggene pt, der bliver ikke opdateret så meget som der plejer, men jeg vil lige fastslå at det intet har at gøre med min lyst til blogging, internettet er bare ikke så sødt imod mig hernede. 

Jeg har allerede oplevet så meget af det smukke smukke Thailand. Alt fra hvide sandstrande til grotter man kan gå ind i – det er helt vildt at tænkte på at sådan nogle ting eksistere på vores jord, jeg niver mig lige i armen, det gjorde jeg ihvertfald tidligere  i dag da jeg stod og kiggede ind i grotterne eller da jeg var på James Bond Island. 

En af de ting der er dejligt ved at internettet måske ikke fungere så godt er at det gør det nemmere at koble fra alle de sociale medier, og finde roen til at nyde nu’et. I min travle hverdag har jeg ikke normalt tid til at læne mig tilbage og lige lukke øjenene i 10 minutter – først omkring 22-23 tiden. Man har så travlt med at dokumentere ens oplevelser i stedet for at opleve dem med øjenene og jeg har svært ved dette. Jeg dokumentere alt jeg laver (næsten), så dette er nok en rigtig god terapi for mig – ja det med at internettet er dårligt. 

En af ting jeg lige vil nævne og som jeg stadig ikke kan komme mig over er….. Jeg har holdt en Plumplori! I kan nok godt alle sammen genkende videoer på facebook af dette søde dyr som spiser noget ris (den er ihvertfald ret kendt). Jeg lå på stranden i foregårs og så kom der en mand hen med den, og så måtte jeg holde den. Jeg har nok aldrig oplevet noget så sødt i hele mit liv – måske skulle jeg tage den og så løbe afsted med den? Haha. Det må nok bare blive en tanke..

1 kommentar

  • Aaron

    Hi Amanda! It sounds great. Actually, I agree with you that maybe no internet allows you to appreciate your surroundings better and experience it all undistracted at a nice, slower pace. I read your introduction, if I understand the translation, is it correct that your birthday is coming in August, so it’ll be your 18th then?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thougts about life