Onsdags crush

Nye vipper hos Lashlab

12899879_1145169052168913_1050580741_n

12476527_1145169065502245_1422326214_n

Sponsoreret indlæg

Hej alle. Som i nok har bemærket på Instagram, har jeg fået sat vipper på. Jeg har førhen haft vipper på, men de steder jeg fik det gjort henne,  blev det desværre et utrolig dårligt resultat, men jeg tænkte at det måtte være på tide at prøve et nyt sted, da jeg synes det er så tidskrævende at lægge mascara, og så har jeg også virkelig korte vipper.

Jeg tog derfor til Lashlab for at få sat lashes på. Jeg skal dog bide mærke i at hun kun laver singlelashes, men det synes jeg personlig også er det pæneste, og det er også bedre for dine egne vipper, da singlelashes ikke er så tunge. Hun var rigtig sød og dygtig, og servicen var i top. Jeg valgte længden 12, og kurven c. Jeg ville godt have lidt længde på, da mine jo er så korte, og så elsker jeg også når øjenvipper er kurvede, så det skulle jeg selvfølgelig have.

Det koster 750 kr for et helt nyt sæt, hvilket jeg synes er en rigtig fair pris.

 

4 kommentarer

  • Amanda London

    Hejsa. Jeg er rigtig glad for du er fast læser og synes min blog er spændende. Dog synes jeg det er en smule underligt at du går ind på min Lectio og kigger hvad jeg hedder. Min mor hedder London til efternavn, og det gør jeg også, jeg fik bare ikke efternavnet London med da jeg blev født, men jeg fik det ind i mit navn for nogle år tilbage, og derfor er London ikke gået ind i mit skolesystem da jeg ikke har bedt dem om at få det rettet. Jeg hedder Amanda London, bum.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Amanda.
    Jeg ved godt, at det som Louise sagde, om at din pels er købt på trendsales er fake. Men jeg tænkte på, hvordan kan det være, at bliver ved med at sige, at dit navn er Amanda London, selvom du hedder Amanda Larsen på Lectio? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Amanda.
    Jeg ved godt, at det som Louise sagde om din pels er fake, for du har selvfølgelig ikke købt den på trendsales.
    Jeg er fast læser på bloggen og synes du er rigtig smuk.
    Men jeg forstår bare ikke, hvordan du kan blive ved med at sige, at dit rigtige navn er Amanda London, når du hedder Amanda Larsen på Lectio 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Amanda
    Jeg ved godt det Louise skrev om, at din pels er køb på trendssales ikke er rigtigt. Jeg er fast læser på bloggen og synes du er rigtig smuk.
    Men jeg tænkte, hvordan det kan være at du står fast ved, at dit rigtige navn er Amanda London, når du hedder Amanda Larsen på lectio?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags crush