Talk about autumn🍂 🍁

Lashes on point

Indlæg lavet i samarbejde med LashDesigns

Dette indlæg er skrevet med fokus på vippe Extensions som I nok allerede har spottet I overskriften. Vippe Extensions er nok en af de ting jeg har sat mest pris på at få lavet. Siden jeg har været 14 år gammel har jeg fået sat vipper på on and off. Jeg har både haft dårlige og gode oplevelser med dette. Da jeg var 14 år gammel fik jeg lavet mine vipper for første gang. Denne gang var det et ret nyt koncept. Jeg fik det lavet hos en Salon som hedder Nobelsse. Dette var nok en af de værste oplevelser og beslutninger jeg dengang havde truffet, for da jeg kom ud af salonen igen var mine vipper klistret helt sammen, og jeg mistede næsten alle. Nu skal i selvfølgelig ikke blive skræmte haha ? for tro mig, der findes rigtig mange gode vippeteknikker. Som nogle af jer nok ved har jeg førhen haft samarbejde med noget som hedder Lashlab. Da dette indlæg ikke skal handle om tidligere sponsorere vil jeg kort fortælle at jeg fandt ud af hvor fantastisk det var at få sat vipper på, når dem der sat dem på var gode til deres arbejde.

Jeg er så heldig og privilegeret at arbejde på de sociale medier, og her følger der selvfølgelig også en masser goder med. For eksempel gratis ting ? (men jeg skal selvfølgelig stadig give dem noget tilbage, nemlig at reklamere for dem), så helt gratis er det selvfølgelig ikke. Jeg har fået et nyt samarbejde op og kører med det der kaldes Lashdesigns. Lashdesigns er en vippebar, og hende der laver vipperne er så dygtig til hendes arbejde ? og så er hun jo også super sød, så det gør det ekstra sjovt når man skal lægge på briksen i næsten en time. Som i kan se på billederne ovenover er der meget volume i de vipper jeg bærer ligenu ? og derfor hedder de volume lashes. Kort fortalt har volume lashes flere hår på vippen. De volume lashes som jeg har på i øjeblikket har 3 hår på en vippe. Hver eneste morgen når jeg vågner og kigger mig i spejlet tænker jeg YES! For du vågner op og ser stadig godt ud (undskyld Jantelov for at være lidt selvglad), men det er jo rigtigt? Og så sparer man også lige 20 minutter om morgen cirka, for de 20 minutter brugte man jo dengang på at lægge mascara.

Lash Designs ligger i Roskilde, og jeg synes ærlig talt at i skal smutte derned og få sat nogle vipper på, for hun er simpelhen en af de dygtigeste vippeteknikker jeg har mødt. I kan findes hendes Instagram lige her. Hendes hjemmeside er under ombygning, men i kan finde alle priser nedeunder.

2 kommentarer

  • Joe

    Hej! Du er altså så fin brun! Jeg vil bare gerne høre hvordan du altid ser så brun ud?
    Er det spray tan og hvis ja hvilken?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker vippe extension! Det er virkelig fantastisk at vågne op med smukke vipper hver morgen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Talk about autumn🍂 🍁