Min weekend i billeder

Weekend Getaway to Ystad Saltsjöbad

Sponsoreret indlæg

Som i kan se på de overstående billeder, så tager min kæreste og jeg, kursen mod Ystad Saltsjöbad her på lørdag. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at opleve det populære kurhotel. Jeg har så travlt fortiden med skole og afleveringer. Min kæreste stresser også utrolig meget over arbejde fortiden, så det bliver dejligt lige at føle sig selv i denne weekend, og vigtigst af alt, føle hinanden. Hverdagen kan godt være lidt hektisk nogle gange, og derfor kan man ikke altid nyde hinandens selvskab fuldt ud, men denne weekend er jeg sikker på bliver fantastisk.

Vi ankommer på lørdag, hvor at vi har fuld adgang til spaen, samt hele søndagen. Vi tænker at vi tager afsted tidligt om lørdagen, og besøger selve centrum af Ystad, hvor der er nogle fine og hyggelige butikker, måske tage noget brunch derinde. Derefter tager vi hen på hotellet og nyder spaen og den suite vi får, og om aften får vi 3 retters menu, og så overnatter vi der selvfølgelig. Jeg glæder mig virkelig meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i billeder