My new bomber jacket

Wilk Copenhagen visit

?Hej alle søde mennesker. En dejlig skolskinsrig morgen at vågne op til, og så gør det jo dagen meget bedre at jeg ikke har tøjkrise for en gangs skyld, på grund af det fine tøj jeg har fået af Wilk Copenhagen, og at jeg skal have genopfyldning af Lash Lab, og ud og spise en dejlig frokost med min kæreste senere. Jeg har så mange ting på hjertet, men lad os nu holde os til en ting først, nemlig Wilk Copenhagen.

I foregårs var jeg til møde på Fiat på Kongens Nytorv med Wilk Copenhagen. Et fantastisk møde, og noget fantastisk mad. Vi startede mødet ud med at snakke om brandet selvfølgelig, og vi havde så meget at snakke om. En af de ting jeg stadig husker, var da designeren sagde ” For at skabe den kollektion, blandede jeg 3 sportsgrene” Hun blander ballet for at skabe det lille skørt forneden. Hun blander tennis med ind i kollektionen, fordi at tøjet er en lille smule tennis agtigt. Hun blander ridning ind i kollektionen, fordi der er lynlåse foran, og ikke bagved.  

Jeg er helt forelsket i tøjet, og den måde det er designet på. Det fantastiske er at man kan bruge det når som helst. På en hverdag hvor man arbejder eller studere, og om aften når man skal til fest eller en anden begivenhed. 

Min favorit items fra Wilk er deres sorte kjole og den hvide nederdel, de er så fine. Hop ind på Wilk Copenhagen HER, og forkæl dig selv med nogle af de fine ting. God dag til alle jer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new bomber jacket