Summer daily wear vs beach wear

Amanda, hvorfor går du ikke i sneakers?

Amanda, “Hvorfor går du ikke med sneakers”. Nok et af de spørgsmål jeg er blevet stillet ret mange gange, og der svarer jeg kort, “det er ikke lige mig”. Jeg har altid synes at sneakers er et fedt item, men på en eller anden måde har jeg altid følt mig ukomfortabel hvis jeg havde lige netop det item på. Jeg ved godt at det er fedt at blande det feminine med det lidt mere causal og maskuline, men for mig giver det ikke mening at sætte et par sneakers til for at skabe dette look. Hvis jeg har en feminin kjole på, tager jeg nogle slip ons på, som er en ny fortolket generation af sneakers, men men… Jeg synes personligt at slip ons er lidt mere “piget” end sneakers. Jeg ved godt at jeg er underlig, men det er sådan jeg har det. Jeg har altid været god til at overskride mine grænser når det kommer til tøj og sko. Jeg elsker at prøve noget nyt, men sneakers, nej. Måske en eller anden dag får jeg et andet syn på det. 

Hvis jeg skulle vælge nogle sneakers vil det klart være sneakers fra Valentino. Valentino er mit fortrukne mærke, og disse sneakers i ser på det overstående billede har et lidt feminin twist. Måske jeg skulle give dem en chance? Dette var i hvertfald en mere uddybet version at det svar jeg som regel plejer at komme med. 

AmandaLondon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer daily wear vs beach wear