My fave accessories

My favorite restaurant

Indlæg lavet i samarbejde med Basso

Hej alle. Som mange af jer nok ved elsker jeg at spise ude, enten med min familie, kæreste eller veninder. Jeg er så heldig at have et samarbejde med restauranten Basso. Basso er et spisested som ligger midt i København centrum. Basso er inspireret af det italienske køkken med et strejf af nordisk, hvilket for mig er den bedste kombination. Jeg elsker trøffel, ost, pasta, risotto m.m, og dette kan du få på Basso. Kvaliteten af maden er i top, og du går aldrig tomhændet derfra. Hver eneste gang jeg er der får jeg så mange nye ideer til madlavning, og samtidig får jeg så mange nye smagsoplevelser.

Basso har også mange fantastiske vine, og derfor kan man også bestille en vinmenu hvor at man bliver præsenteret for lidt af hvert. Du får alt fra champagne, rødvin, hvidvin og portvin. Jeg har altid haft rigtig svært ved rødvin, da jeg mange gange synes at de kan være for tørre, men hos basso fandt jeg min yndlings rødvin som hedder Ripasso.

Jeg ved godt at jeg har et samarbejde med dem, men jeg er altid bund ærlig når det kommer til min mening om de ting jeg enten får eller prøver. Fra bunden af mit hjerte er Basso min yndlings restaurant.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My fave accessories