White glo

Skinbyme

skaermbillede-2018-01-24-kl-10-12-21

skaermbillede-2018-01-24-kl-10-12-30

Indlæg lavet i samarbejde med Skinbyme

Hej guys. Som mange af jer nok ved, så har min mor sin egen frisørsalon, og i hendes salon er der kommet en ny hudpleje, hvilket jeg er utrolig lykkelig for.

Jeg har altid været meget ked af min hud. Jeg har ingen bumser, og jeg har en glat hud, men jeg er nogle gange lidt rød på kinderne, og det synes jeg ikke ser særlig godt ud. Jeg har prøvet utrolig mange klinikker og ansigtbehandlinger, men intet har virket på min hud. Min hud er utrolig sensitiv, og dengang hvor at jeg ikke brugte produkter til min hud, tror jeg at den tog særlig skade om vinteren.. I de sidste 2 år har jeg brugt produkter til min hud, men det har stadig ikke hjulpet, for den blev ved med at være tør.

Selvom dette indlæg er sponsoreret, mener jeg stadig fra hjertet af at hun har forandret min hud til noget bedre. Jeg ved ikke om det er de produkter hun bruger på min hud som hjælper, eller om det er selve behandlingen, men noget gør hun rigtigt. Den behandling som jeg får hedder “Barbor Basic”. Barbor er det mærke som hun bruger til hendes ansigtsbehandlinger. Den behandling som jeg normalt får er en “all around”, hvor at jeg får renset min hud, får massage og en hudanalyse.

Jeg synes virkelig at i skal besøge Carinas salon, for hun er simpelhen så dygtig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White glo