En røgfri fremtid

Zadaa

skaermbillede-2017-10-12-kl-10-06-37

skaermbillede-2017-10-12-kl-10-12-24

Reklame for Zadaa

Hey guys. Jeg vil lige introducere jer for en ny second hand app hvis navn er Zadaa. Zadaa er en rigtig god app for mig fordi at jeg elsker at shoppe haha – men jeg kan også godt lide at rydde op i min gaderobe, og derfor er denne app perfekt for mig. Denne app er kommet fra Finland til Danmark, og i Finland har den været et kæmpe hit, og er en af de hurtigst voksende app i Norden. For at være bruger på Zadaa skal du oprette en bruger – og det er gratis! Derefter indtaster du din højde, vægt, skostørrelse med mere, og dette gør det også nemmere når du skal søge på Zadaa. Efterfølgende skal du tage billeder af de ting som du vil sælge – pretty easy. Billedet herover viser min salgsprofil, og her kan du se hvordan jeg har gjort.

Det jeg godt kan lide ved second hand er at det er bæredygtigt, og derfor er jeg helt vild med konceptet. Meget af det tøj som bliver solgt på Zadaa er også helt nyt, og derfor sparer du en masse penge, hvilket jo altid er rart. Zadaa har også en god løsning til forsendelsen, da forsendelsen nogle gange godt kan blive lidt halv dyr. For at sælge en Zadaa pakke skal du kun betale 30 kr. Grunden til at du får lov til at sende en pakke for kun 30 kr, er fordi at Zadaa har indgået en aftale med et fragtfirma.

Jeg glæder mig så meget til at handle på Zadaa, og jeg er ikke i tvivl om at jeg finder nogle fantastiske fund!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En røgfri fremtid