New Hair - Palma

ASK ME VIDEO+ STOR NYHED

Hey guys!

Nu er der endelig, eller ikke endelig, kun gået 2 dage haha, men ja – det er kommet en ny video op, og denne gang en Ask me, som har været kæmpe efterspørgsel omkring. Der bliver også nævnt en nyhed som både gavner mig og jer læsere – så det er er utrolig spændene. Håber i synes om videoen, og hvis i har nogle ideer, til hvad jeg ellers skal lave af video’er – så skriv endelig!

4 kommentarer

 • Jeg hedder skam London til efternavn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Hansen

  Hedder du London til efternavn? Eller er det bare for pressens skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dalsgaard

  Hvor er din smukke skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  I like the video Amanda, when you rested your chin on your fist I thought that was so cute! Your new hair is stunning, you’re so beautiful. It was a nice touch to have the smooth jazz background music too.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Hair - Palma