Christmas wishes

Magic Moments

Indlæg lavet i samarbejde med Lars Larsen Watches

Jeg har fået æren at blive ambassadør for urbrandet Lars Larsen Watches, og mere detaljeret, ambassadør for deres nye kampagne som hedder Magic Moments. Hvad menes der med Magic Moments? I livet møder du nogle ting som gør dig lykkelig og glad. Det kan være du føler lykke når du for eksempel går en tur i den smukke natur, rejser, eller er sammen med en veninde. Der er så mange ting man skal sætte pris på i livet, og man skal huske hvor heldig man er. En af de billeder jeg har valgt ud som er mit Magic Moment, var en aften sammen med min veninde Line som i kan se på overstående billede. Jeg synes at veninder er noget af det vigtigeste, og derfor valgte jeg dette billede ud.

Det ur som jeg selv har været heldig at få er det Rosa guld ur, som er mit ynglings af dem alle. I kan finde det HER

PS. I kan se kampagnen HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishes