Lalalu Bracelets

Skønhedsprodukter




Skærmbillede 2015-06-19 kl. 19.37.17

Skærmbillede 2015-06-19 kl. 19.33.16Skærmbillede 2015-06-19 kl. 19.36.39Skærmbillede 2015-06-19 kl. 19.34.42

For mig er skønhedsprodukter noget af det vigtigeste, og når det kommer til ens hud og læber, synes jeg det er vigtigt at købe nogle ordentlige produkter selvom de godt kan være rimelig dyre. Den person der introducerede mig til dette, var min mor, da min mor altid har gået op i sin hud, og produkter til sin hud, så det lægger meget naturligt for mig. En af grundene til at jeg synes det er så vigtigt at pleje sin hud og købe gode produkter til sin hud, er fordi at ens hud og ansigt, er noget af det første folk (og jeg selv) lægger mærke til.

Jeg har nogle favoritprodukter og nogle favoritbrands, når det kommer til skønhedsprodukter. Disse billeder jeg har lagt op i dette indlæg er de produkter jeg bruger.

Produktet “Lip Balm” fra Rudolph Care, er utrolig plejende og blødgøre læberne utrolig hurtigt.

Produktet “pure control cream” far Tromborg, gør huden mindre fedtet, og til gengæld lækker og silkeagtig. Denne cream indeholder også planteekstrakter.

Produktet “Skin balancing face oil” far Jurlique, er en blanding af planteolier og ekstrakter fra havet. Denne olie plejer og tilfører fugt.

Produktet “Soothing cleansing lotion”, fjerner urenheder og makeup, og efterlader huden blød.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lalalu Bracelets